For brukere av GPS

 
    N61º 53,305'
 E009º 29,256'


 

 

      Pascal Blockx

 

      

 

 

 

 

Sommeraktiviteter

 


TIDEN FOR OPPDAGELSESTUREROpprinnelig var Høvringen en setergrend med kyr, sauer, geiter og hester. Dyrelivet er fremdeles rikt, og i tillegg er Høvringen et moderne turiststed der bygdetradisjonen kombineres med dagens krav til standard.

PEER GYNT HYTTE

Naturen på Høvringen og i Rondane er storslagen. Et omfattende nett med merkede stier fører deg inn i den mektige fjellheimen. Du kan velge korte turer i gammel furuskog, fotturer i lett fjellterreng, eller mer krevende turer til en av de mange toppene på over 2000 meter som finnes i Rondane.

FISKE

Flere små og store fjellvann, elver og bekker gir gode muligheter for den som vil prøve fiskelykken. Spesielt Lågen i Gudbrandsdalen er kjent som en god fiskeelv. Du kan få både ørret, harr og røye på kroken. Det er utarbeidet egen jakt- og fiskeguide for området. Fiskekort kan kjøpes på Høvringen eller på Turistkontoret.

Les mer ...

BÅTUTLEIE

For den som ønsker seg en båttur er det muligheter for å leie båt på det idylliske Høvringsvatnet.


FJELLRIDNING

RONDEHEIM - HØVRINGEN

Vi nyter fjellet fra hesteryggen med alt fra enkel ridning for barn til halvdagsturer.

Les mer ...

RAFTING OG PADLING

Høvringen ligger mindre enn 1 times kjøring fra de mest kjente rafting- og padleelvene Sjoa, Lågen og Otta. Rondane - Høvringen Booking formidler kontakt med raftingselskapene.

Les mer ...

SYKLING

Det ligger vel til rette for flotte turer på og rundt Høvringen, langs skogs- eller fjellveier. Du kan leie sykkel via Rondane - Høvringen Booking

BADING

Elven og vann ved Høvringen byr på utrolig varierte og spennende badeplasser.

ORGANISERTE AKTIVITERTER, KURS OG LEIRSKOLEOPPHOLD

Den Norske Fjellskolen Rondeheim arrangerer aktivitetsuker for grupper, klasser og familier, ridning, fjellklatring, fjellsykling, rafting m.m.

Les mer ...Rondane Haukliseter Fjellhotell  |  Høvringen  |  2673 Høvringen  |  Tlf: 61 23 37 17 | Mob: 90 62 41 95 

post@rondane.com

facebook.com/Rondanefjellhotell